Over Champa

Thai Champa heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Thaise keuken

Zowel in Bangkok als in Leiden/Katwijk, met hoge waarderingscijfers. Wij gebruiken verse Thaise ingrediënten en veel groenten. Wij verzorgen de gerechten voor uw diner, feest, of bedrijf. Wij brengen de gerechten naar u toe in disposables. Voor een groot buffet wordt gebruik gemaakt van shafting dishes (Au Bain Marie) met brandveilige pasta.

Veelgestelde Vragen

Heb jij een vraag of tip? Neem contact met ons op!

Contact

 • Houden jullie rekening met voedselallergie?

  Ja, wij zorgen ervoor dat tijdens de bereiding van onze gerechten voor U geen problemen ontstaan door uw voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten. Meldt uw allergieën of intoleranties duidelijk bij uw bestelling.

 • In welk gebied bezorgen jullie de maaltijden?

  Het Thuisbezorgd-systeem is ingesteld op bezorging per postcodegebied: Roelofarendsveen 2371, Oude Wetering 2377, Nieuwe Wetering 2376 en Rijpwetering 2375. Voor catering van meer dan 10 personen bezorgen we in heel Kaag en Braassem, Leiderdorp, Leiden-West of op aanvraag.

 • Ik heb pinda allergie. Kan ik jullie gerechten eten?

  Ja, we houden rekening met je pinda-allergie. Je kunt alle gerechten bestellen. Meldt je allergieën of intoleranties duidelijk bij je bestelling.

 • Ik heb geen bericht te bevestiging gekregen.

  Nadat je bestelling is geplaatst ontvangt je een bevestiging per e-mail. Check even of deze in je SPAM folder terecht is gekomen. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen neem dan contact met ons op om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is.

 • Bestellen jullie op tijd?

  Wij proberen altijd je bestelling op tijd af te leveren. Soms kan dit vanwege drukte wat langer duren. Bij vertraging >30 minuten sturen we je een bericht.

 • Is het eten veilig?

  Voedselveiligheid is bij ons in goede handen. We werken met de strengste hygiëne eisen volgens HACCP en regelmatig toezicht door een arts-microbioloog.

 • Is het eten of de verpakking vrij van het Coronavirus?

  Ja, de kans dat het coronavirus (SARS-CoV-2) in het voedsel overleeft is er niet, dankzij de hygiënevoorschriften in onze wokkeuken. Het virus verspreid zich via de lucht of de handen. Overleving van het virus op oppervlakken is buitengewoon gering. De kans dat het virus via de verpakking/de disposables wordt verspreid is vrijwel uitgesloten. (Zie ook https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/faq.html).